Werken bij ons?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 Check it Out!

Werken in de horeca is een vak

Een leuk vak. Soms zelfs feestelijk. Met toekomst voor professionals. Ontdek je mogelijkheden bij De Vooruitgang! Bekijk onze vacatures Eindhoven.

Vacatures Eindhoven

Werken bij De Vooruitgang – Vacatures Eindhoven

Wij zijn onderdeel van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. Debuut is altijd op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een uitdagende baan waarbij jij centraal staat! Wij begrijpen heel goed dat werk in dienst staat van jouw leven. Of je nu werk aan je drankenkennis, spaart voor een auto, een weekend Berlijn of jouw “wereld”reis wij helpen jou graag je droom te realiseren.

Er zijn diverse mogelijkheden om binnen de Vooruitgang  en/of Debuut door te groeien  van parttime tot fulltime, van leerling tot leidinggevende. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om jouw droom baan te vinden en je droom te realiseren. Bekijk onze video wat werken voor Debuut nu eigenlijk betekent.

 

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures openstaan:

Zelfstandigwerkend kok

Bar- en bedieningsmedewerker

Tip: bekijk ook eens de vacatures bij Usine restaurant bar et l’amour.

Debuut horecabeheer & ontwikkeling

Veel van de horecabedrijven van Debuut zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway en Belgian Beer Café Olivier. In 2014 heeft Debuut twee nieuwe concepten toegevoegd aan haar portfolio, STAN&CO Utrecht en Hometown Coffee & More. In 2015 zijn Waag Leiden en STAN&CO Arnhem erbij gekomen. In 2016 hebben wij KEES eten & drinken in Poortugaal en Popocatepetl The Mexican geopend. Voor 2017 hebben wij ook weer mooie en ambitieuze plannen!

In al onze formules staat de gast centraal. In een sfeervolle omgeving, bieden wij onze gasten goede service en kwaliteit. Wij willen de verwachtingen van de gast overtreffen. Daarom vind je in alle bedrijven professionaliteit, gastgerichtheid én een goede werksfeer terug.

Ons doel: een meer dan tevreden gast die graag terugkomt en anderen positief over ons vertelt. 

 


reserveren