Werken bij ons?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 Check it Out!

Breng je stem uit voor De Vooruitgang

De Vooruitgang is serieuze kanshebber Nightlife Award

Dit jaar wordt de 13e editie van de Nightlife Awards gehouden op dinsdag 17 oktober in Panama Amsterdam. Dat is aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event (ADE), het grootste internationale dance event ter wereld.

De Nightlife Awards zijn populariteitawards, die sinds 2002 worden uitgereikt. Dat betekent dat het oordeel van het uitgaanspubliek bepalend moet zijn. Er zijn zowel regionale als nationale awards beschikbaar voor de populairste clubs, danscafes, feestcafes en shotjesbars.

De Vooruitgang is een serieuze kanshebber voor een Nightlife award. Het stemmen is een paar dagen bezig en wij zijn erg tevreden. Maar het kan natuurlijk altijd beter!

Welke bedrijven komen in aanmerking voor de Nigtlife award?

In principe komen alle Nightlifebedrijven in aanmerking. Op alle bedrijven kan gestemd worden en ze worden allemaal gedurende het hele jaar op diverse Facebookprestaties beoordeeld.

Het afgelopen jaar zijn alle Nightlifebedrijven nauwkeurig in kaart gebracht. Dit zijn ongeveer 830 horecabedrijven. Nightlifebedrijven zijn commerciële horecabedrijven waarbij voorgrondmuziek, programmering, dansen en/of feesten, essentiële onderdelen zijn van de bedrijfsvoering. Er zijn Awards te winnen voor o.a. Populairste Club, Danscafe, Feestcafe en Shotjesbar.

Hoe worden de winnaars bepaald?

De Nightlife Awards zijn populariteitawards. Dat betekent dat het oordeel van het uitgaanspubliek bepalend moet zijn. We gebruiken daarvoor twee belangrijke meetinstrumenten. Evenals voorgaande jaren kan het uitgaanspubliek via Facebook en onze stemsite www.stemenwin.nl stemmen op hun favoriete club, evenementenlocatie, danscafe, feestcafe of shotjesbar.

Wanneer kan er gestemd worden?

Vanaf vrijdag 15 september t/m zondag 1 oktober kan er via Facebook gestemd worden. De stemmer mag in totaal op drie verschillende bedrijven stemmen en moet deze stemmen via zijn eigen unieke emailadres of Facebookaccount bevestigen. Alleen bevestigde stemmen gelden en per uniek emailadres en Facebookaccount kan er maar 1 keer gestemd worden.

Op de 1e plaats stem je natuurlijk op jouw favoriete locatie. Op de 2e en 3e plaats de locaties die je ook graag bezoekt.

STEM OP DE VOORUITGANG, de leukste kroeg van Nederland.

Nightlife award


reserveren