Werken bij ons?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 Check it Out!

Bezoek in oktober De Dutch Design Week Eindhoven

De Dutch Design Week Eindhoven staat weer voor de deur

9 dagen lang presenteert De Dutch Design Week Eindhoven (DDW) op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2500 designers. Kom je verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design.

Save the date! DDW : 21 t/m 29 oktober 2017.

Bezoekersinformatie

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse DDW plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW onderscheidt zich van andere designevenementen door zich te concentreren op ontwerpen voor de toekomst. Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs.

Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Meer informatie over o.a. het programma en het bestellen van tickets klik hier.

Thema Dutch Design Week

‘Stretch’ is het thema van de 16e DDW. Met de keuze voor ‘Stretch’ wil de organisatie achter DDW (Dutch Design Foundation) zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen.

Martijn Paulen, directeur Dutch Design Foundation, licht toe: ‘De wereld van vandaag is complex en er liggen grote uitdagingen. Ontwerpers hebben revolutionaire ideeën en innovatieve oplossingen voor de toekomst. Soms inspirerend, soms confronterend. Dutch design is in die zin yoga voor de hersenen. Rekoefeningen voor wie niet vast wil roesten.’

Ben jij er bij deze 16e editie? De Vooruitgang staat paraat om een heerlijk drankje en hapje te serveren. Dit alles in een setting die helemaal aansluit op de Design beleving.

Reserveer hier alvast je tafel.


reserveren