Werken bij ons?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 Check it Out!

De Vegetarische Restaurantweek

Van 11 t/m 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek.

Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees; je zult verrast worden! De Vooruitgang serveert deze week een heerlijk vegetarische lunch en diner.

Lunch special (€8):
Bao bun shi take:
gestoomde bun | roodlof | packsoy | spinazie | mirin | soya-citrusvinaigrette

Diner special (€15):
Döner knolselderij:
Pita brood | tomaten komkommersalade | hummus | vegan tzatziki

Reserveer snel jouw tafeltje hier!

Lekker gegeten?
Deel jouw foto moment: #vegetarischerestaurantweek

 

VegetarischeRestaurantweek 2019


reserveren
SLUITEN
Coronavirus

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten om alle horecabedrijven te sluiten. Dat betekent dat alle Debuut restaurants vanaf heden tot 6 april gesloten zijn. Alle bestaande reserveringen worden automatisch geannuleerd tot 6 april.

Zodra wij onze deuren weer mogen openen, zullen wij hierover communiceren met onze gasten. Onze excuses voor het ongemak en wij hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Ander keertje uit eten? Koop een cadeaukaart bij etenbij.nl

Ga naar etenbij Naar de website