Werken bij ons?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 Check it Out!

en de vacatures

en de
vacatures

Een leuk vak. Soms zelfs feestelijk. Met toekomst voor professionals. Ontdek je mogelijkheden bij De Vooruitgang! Bekijk onze vacatures Eindhoven.Vacatures Eindhoven

Wij zijn onderdeel van Debuut horecabeheer en ontwikkeling. Debuut is altijd op zoek naar horecatalenten met passie voor hun vak en een dienstverlenende instelling. Als je kiest voor DEBUUT, kies je voor een uitdagende baan waarbij jij centraal staat! Wij begrijpen heel goed dat werk in dienst staat van jouw leven. Of je nu werk aan je drankenkennis, spaart voor een auto, een weekend Berlijn of jouw "wereld"reis wij helpen jou graag je droom te realiseren.

Er zijn diverse mogelijkheden om binnen de Vooruitgang  en/of Debuut door te groeien  van parttime tot fulltime, van leerling tot leidinggevende. Wij bieden jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop kansen om jouw droom baan te vinden en je droom te realiseren. Bekijk onze video wat werken voor Debuut nu eigenlijk betekent.

Vacatures

Bekijk al onze vacatures!

Bedrijfsleider

Fulltime

De kop koffie in de ochtend, even mensen kijken vanaf het terras of juist het lang geplande diner met je vrienden: De Vooruitgang is altijd een goed idee!

Voor deze mooie plek midden op De Markt in Eindhoven zoeken wij een bevlogen en enthousiaste bedrijfsleider. Al jaren een vaste stek voor vele en gelukkig mogen we ook dagelijks nieuwe gasten ontvangen.

In deze functie geef je leiding aan het bedrijf door zichtbaar te zijn op de werkvloer. Je weet als geen ander dat de resultaten belangrijk zijn maar dat dat lege cijfers zijn als de gasten niet optimaal tevreden zijn. Jij kunt de medewerkers zo motiveren dat elke gast zich meer dan welkom voelt en de medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen.

Wie zoeken wij:

  • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie.
  • het is belangrijk dat je je kunt identificeren met De Vooruitgang en deze goed kunt vertegenwoordigen. Je hebt ervaring met horeca, houdt wel van een feestje en bent organisatorisch sterk.
  • je vind het een uitdaging om eigen plannen uit te rollen en bent fulltime (38 uur) beschikbaar.

Eigenschappen als gestructureerd, sociaal, communicatief en verbindend vinden wij onmisbaar in deze rol. Jij neemt het team op een enthousiaste manier mee om zo met elkaar een prachtbedrijf neer te zetten.

Wij bieden:

  • een uitdagende en zelfstandige functie binnen een van de mooie locatie’s van Debuut. Een grote horeca-onderneming met meerdere bedrijven dus doorgroeimogelijkheden zijn er absoluut aanwezig!
  • een marktconform salaris afhankelijk van werkervaring en prima secundaire voorwaarden.
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd. Vinden wij dan.

Solliciteren

Denk je na het lezen van deze vacaturetekst dat dit jouw baan is maar heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar Lisette Maaskant, recruiter via 06-15 45 16 97 of mail naar Lisette.Maaskant@debuut.nl.

Al helemaal overtuigd? Dan kun je natuurlijk ook meteen solliciteren!
Stuur dan je motivatie en cv via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij nemen binnen 7 werkdagen contact met je op.

 

 

Debuut horecabeheer & ontwikkeling

Veel van de horecabedrijven van Debuut zijn ware begrippen, denk aan Popocatepetl, De Vooruitgang, Breakaway en Belgian Beer Café Olivier. In 2014 heeft Debuut twee nieuwe concepten toegevoegd aan haar portfolio, STAN&CO Utrecht en Hometown Coffee & More. In 2015 zijn Waag Leiden en STAN&CO Arnhem erbij gekomen. In 2016 hebben wij KEES eten & drinken in Poortugaal en Popocatepetl The Mexican geopend. Voor 2017 hebben wij ook weer mooie en ambitieuze plannen!

In al onze formules staat de gast centraal. In een sfeervolle omgeving, bieden wij onze gasten goede service en kwaliteit. Wij willen de verwachtingen van de gast overtreffen. Daarom vind je in alle bedrijven professionaliteit, gastgerichtheid én een goede werksfeer terug.

Ons doel: een meer dan tevreden gast die graag terugkomt en anderen positief over ons vertelt. 

reserveren